mawar berduri..

Mei 2, 2008 at 6:02 am | Dikirim dalam Uncategorized | 6 Komen

https://i2.wp.com/pic40.picturetrail.com/VOL370/10732548/19129227/313176641.jpg

6 Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

  1. akak rasa kelopak mawar ni tak berduri….tapi batangnya berduri…jd rasanya ni mawar tak berduri lah..hee…hee

  2. haah la..mana durinyer..

  3. ========
    ========

    KALAU NAK BUAT BLOG, JANGAN LUPA MASUK SINI: http://www.leoxa.com/
    (Themenya Terlampau Cantik & Boleh Pula Letak Adsense)

    ========
    ========
    ramai yang telah berpindah daripada blog-blog lain ke blog Leoxa.com kerana theme yang sangat cantik

  4. emmm berduri sgt ker..meh sy cabut duri2 tu…huhuhu

  5. selamat menjalani latihan industri yer..semoga seronok berada di sana

  6. izat, mane durinya, ape pun mmang batang mawar tu berduri but i don’t like it…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: