pertemuan dan perpisahan…

Mac 26, 2008 at 1:13 pm | Dikirim dalam Uncategorized | 3 Komen
…..pertemuan kita di suatu hari,
…..meniti kan ukhuwah yang sejati,
…..bersyukur lah ke hadrat ilahi,
…..diatas jalinan yang suci,
…..namun kini perpisahan yang terjadi,
…..dugaan yang menimpa diri,
…..bersabar lah di atas suratan,
…..ku tetap pergi gua….
…..kan ku utus kan salam ingatanku,
…..dalam doak kudus ku setiap waktu,
…..ya Allah bantu lah hambamu,
…..diatas perpisahan ini…

3 Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

  1. ckp sal pertemuan n perpisahan nie sedih lak kan.. kta tggl 1 sem jer lg.. nnt masing2 bw haluan mereka sndiri, ntah jmper ntah kn tak.. 2 thn setengah kat bersama ader suke n ader gak duka, tp semua 2 la yg mmbuatkan kta saling mengingati antra 1 sma lain..wlau ape pn sy di hati awk, hope awk akn igt sy sampai ble2..ukhuwah i2 suci, jd biarlh ia kekal abadi…

  2. Salam ana, ni akak sakura..hehe..kalau sakura hayati pada lirik lagu tu, terharu pulak..Coz kita semua di jalinkan melaui salam persahabatan.Walau pahit manis sepanjang perhubungan, rasa x nak berpisah. Tp apa kan daya, jika jodoh persahabatan xde, terpaksa terima..The importan pertemuan diaturkanNYA, dan perpisahan juga dariNYA…GUD LUCK 4 U, in CREATE UR BLOG..BITTAUFIK WANNAJAH!

  3. tersentuh lagu ni..ditujukan khas buat…..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: